Scholengroep Fluxus

Onze school is een school van het GO! onderwijs, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Ze behoort tot scholengroep FLUXUS. Hierin bundelen 65 scholen hun krachten en expertise om kwaliteitsvol onderwijs aan te bieden. 

www.scholengroepfluxus.be

 

CLB

Onze school werkt samen met het GO! CLB Fluxus (regioteam Lier).  Predikherenlaan 18, 2500 Lier - 03/480 17 81 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een CLB is een dienst waarop leerlingen, leerkrachten, directie en ouders een beroep kunnen doen voor informatie, hulp en begeleiding. In een CLB werken o.a. artsen, maatschappelijk assistenten, pedagogen, psychologen, psychologisch assistenten en verpleegkundigen.

 

Logopedisten
We werken samen met enkele vaste logopedisten uit de regio. 

 

Secundaire scholen

De leerlingen van het zesde leerjaar nemen deel aan enkele proeflessen in het secundair onderwijs. Deze activiteiten helpen onze leerlingen om een juiste studiekeuze te maken. We werken hiervoor samen met de volgende scholen van scholengroep Fluxus:

- Atheneum Mortsel www.kamortsel.be

- KTA Da Vinci Edegem www.ktadavinci.be

 

Gemeente Kontich

Regelmatig bezoeken we de bibliotheek, we gaan zwemmen in het zwembad en turnen in de sporthal.

We nemen jaarlijks deel aan de acties van Mooimakers. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

languid