Om de kinderen voor- en naschools op te vangen is dagelijks (ook 's woensdags) van 7 tot 18 uur een gekwalificeerde begeleider aanwezig.
Een echt schoolse opvang is het niet! Bij mooi weer kunnen de kinderen immers buiten, in de speeltuin of op de weide, naar hartenlust ravotten. Bij slecht weer staat de overdekte speelzaal met voldoende speelgoed ter beschikking.

De leerlingen van de lagere school spelen eerst, afhankelijk van de weersomstandigheden, even buiten. (tot +/- 16u00)
Daarna gaan ze naar de refter. In het eerste deel kunnen de leerlingen huiswerk maken en lesjes leren. Na 30' zetten we ook een muziekje op. Bij heel mooi weer blijven ze (uiteraard) langer buiten, bij heel slecht weer gaan ze sneller naar binnen.
Om 17u00 gaan de leerlingen van de lagere school ook naar de kleuterblok.

Voor- en naschoolse opvang : tarieven:
Ochtendbewaking : gratis vanaf 8 u / te betalen tussen 7u en 8u : 0,75 euro per begonnen half uur.
Nabewaking : gratis tot 15u30, op woensdag tot 12u35. 
Na bovenvermelde uren steeds 0,75 euro per begonnen half uur.
Indien meerdere kinderen van eenzelfde gezin, met hetzelfde thuisadres, deelnemen aan de voor- of nabewaking, dan is deze vanaf het derde kind gratis.

Indien de kinderen om 18u niet afgehaald zijn, dan blijft het kind toch verder onder toezicht. Een extra vergoeding van 5 euro per begonnen half uur dient dan betaald te worden.

                                      

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

languid