Een keer per maand worden er voor de kleuters zwembeurten georganiseerd, dit telkens op maandag. 

Deze activiteiten gaan door in het vernieuwde, gemeentelijk zwembad van Kontich.

Het vervoer gebeurt met de schoolbus en kost 1,50 euro per keer en per leerling. De zwembeurten zelf zijn gratis in Kontich.
De maximumfactuur zwemmen en uitstappen voor kleuters is 45 euro. Door 1 keer per maand te zwemmen, houden we nog wat budget over voor een culturele activiteit, een schoolreis en dergelijke.

Gelieve die dag uw kleuter gemakkelijke kledij, bijv. een trainingspakje, te laten dragen.
De kledij naammerken a.u.b.!

Mama's en papa's zijn welkom om te helpen bij het aan- en uitkleden alsook om mee een oogje in het zeil te houden in het plonsbad. De kinderen zijn, om zich om te kleden, een 15-tal minuten voor de aanvangstijd in het zwembad.

Door gebrevetteerde monitors, worden tegen betaling, lessen watergewen­ning en zwem­initiatie gegeven. Deze zwemlessen zijn vervat in het (nieuwe) leerprogramma lichame­lijke opvoeding en kleutermotoriek. Deze (zeer hoge) kosten worden ook dit schooljaar gedragen door onze vriendenkring, waarvoor dank.

                                kleuterzwemmen


Door herstellingswerken aan het zwembad zullen de zwemlessen in oktober opstarten. 

  

                                            

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

languid